Vire Kodit ikäihmisille

Hoitokoti Arwola Nokia

 

Hoitokoti Arwola tarjoaa ympärivuorokautisia hoivapalveluja ikäihmisille, jotka eivät selviä asumisesta ja päivittäisistä toiminnoista ilman ympärivuorokautista hoivaa, turvaa ja huolenpitoa.

Hoitokodissa onnellinen elämä syntyy välittämisestä ja kuuntelemisesta, yhdessä olemisesta ja tekemisestä. Hoivatyössämme huomioimme ihmisarvoa sekä elämän merkityksellisyyttä ja ainutlaatuisuutta korostavan logoterapeuttisen ajattelutavan.

Hoitokoti Arwolan lämminhenkinen henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden. Jokaisella asukkaalla on nimetty omahoitaja, joka vastaa asukkaan hyvinvoinnista.

Hoitokodin ateriat ovat monipuolista ja maukasta kotiruokaa, jossa on huomioitu ikäihmisten mieltymykset sekä ravintosuositukset.

Kodissa järjestetään päivittäin asukaslähtöistä aktivoivaa ja kuntouttavaa päivätoimintaa.

Hoitokodin suunnittelussa ja sisustuksessa on huomioitu ikäihmisten ja muistisairaiden asukkaiden vaatimukset ja kuntouttavan ympäristön merkitys.

Hoitokoti Arwola sijaitsee Keskisen alueella Pyhäjärven rantamaisemissa. Hoitokoti on kodinomainen, viihtyisä ja esteetön hoivakoti, jossa on on kaksi ryhmäkotia. Iinan ryhmäkodissa on 16 asukasta ja Kallen ryhmäkodissa myös 16 asukasta. Hoitokoti edustaa arkkitehtuuriltaan ja sisustukseltaan Arwolan tyylikästä ja arvokasta linjaa. Kodissa on yhteiset ruokasali- ja oleskelu- sekä saunatilat. Jokaisella asukkaalla on oma huone ja kylpyhuone.

Meille voi tulla asukkaaksi eri kunnista ja kaupungeista, oman paikkakunnan sosiaalityöntekijän kanssa yhdessä asiasta sopien, palvelusetelillä tai itse maksavana asiakkaana.

Hoitokoti Arwola tarjoaa myös lyhytaikaista asumista. Lue lisää lyhytaikaisesta asumisesta.
 

Yhteystiedot

Hoitokoti Arwola Nokia
Keskisentie 31
37120 NOKIA

Lisätietoja ja tutustumiset

Palvelutalon johtaja:
Minna Hietanen
puh. 050 591 5993 (arkisin)
minna.hietanen(at)mainiovire.fi

Hoitajat Iinan-ryhmäkoti
puh. 044 306 2775

Hoitajat Kallen-ryhmäkoti
puh. 044 019 5329