Vire Kodit ikäihmisille

Mainio Vire Arwola, Nokia

Virettä luonnosta

Luonnonläheinen Mainio Vire Arwola tarjoaa ympärivuorokautista ja yksilöllistä hoivaa sekä viihtyisän asunnon vakituiseen ja tilapäiseen tarpeeseen.

Mainio Vire Arwola sijaitsee Keskisen alueella Pyhäjärven kauniissa rantamaisemissa. Hoivakoti on viihtyisä ja esteetön hoivakoti, jossa on on kaksi ryhmäkotia. Iinan ja Kallen ryhmäkodeissa on 16 asukasta. Kodissa on yhteinen ruokasali sekä oleskelu- sekä saunatilat. Jokaisella asukkaalla on oma huone ja kylpyhuone. Kodissa on suuri turvallinen piha sekä viihtyisä terassi asukkaiden oleskelua ja virkistystä varten. Meillä asuu tyytyväisiä asukkaita ja viihdytään hyvin.

Kaikki tilat on suunniteltu vanhusten ja liikuntaesteisten tarpeet huomioiden. Tehtävämme on turvata ja taata, että asukkaamme saavat ansaitsemansa mahdollisimman onnellisen vanhuuden. Tarjoamme Vire Kotimme asukkaille

  • kuuntelemista ja välittämistä, hoivaa ja hoitoa
  • palvelualttiin ja ammattitaitoisen henkilökunnan
  • monipuolista ja hyvää kotiruokaa
  • virikkeitä ja harrastustoimintaa
  • kuntouttavan työskentelymallin, joka tukee asukkaiden omatoimisuutta
  • hoitohenkilökunnan läsnäolon joka päivä 24 h/vrk

Palvelu sisältää kaiken perushoidon, 5 ateriaa päivässä, viriketoiminnan, vuokran ja muut asumiskustannukset. Huoneen saa sisustaa omilla huonekaluilla ja tauluilla. Lääkkeistä, lääkäripalveluista ja kuljetuksista asukas vastaa itse.

Meille voi tulla asukkaaksi eri kunnista ja kaupungeista, oman paikkakunnan sosiaalityöntekijän kanssa yhdessä asiasta sopien, palvelusetelillä tai itse maksavana asiakkaana.

Yhteystiedot

Mainio Vire Arwola, Nokia
Keskisentie 31
37120 NOKIA

Vapaita paikkoja - ota yhteyttä!

Lisätietoja ja tutustumiset

Palvelutalon johtaja:
Minna Hietanen
puh. 050 591 5993 (arkisin)
minna.hietanen(at)mainiovire.fi

Hoitajat Iinan-ryhmäkoti
puh. 044 306 2775

Hoitajat Kallen-ryhmäkoti
puh. 044 019 5329